AUTOMATA VÁLTÓ OKTATÁS

ÍGY KÖNNYŰ JOGSIT SZEREZNI ÉS VEZETNI!

Könnyen, gyorsan, egyszerűen szeretnél jogosítványt szerezni?

TANULJ AUTOMATA VÁLTÓS FULL EXTRÁS HYBRID PLUG-IN PRIUSUNKKAL!

Az automata autót olyan könnyű kezelni, mintha dodgemben ülnél:

Nincs lefulladás, nincs emelkedős kézifékes indulás, nem kell beleszoknod a kuplung-gázpedál összehangolásába: a legnagyobb nehézségek eltűnnek!

Hívj most: 06 70 43 43 180

Elsők vagyunk a budapesti autósiskolák között!

A Jogsitnekem.hu oldalon megosztott országos felmérés eredménye szerint a LikeDrive autósiskola a legjobb Budapesten az oktatás eredményességét tekintve.

Különösen szép eredmény ez a sok sikeres vizsga a tanulóinktól, mert egyik küldetésünk az, hogy azokat is megtanítsuk vezetni, akik már régen letettek erről, mert félnek – vagy mert azt hiszik, nekik nem menne.

Így sokan rengeteg kudarc és évtizedes jogsiálom-dédelgetés után jönnek hozzánk, hogy végre ők is megtanulhassanak vezetni. Nincs is szebb bizonyíték ennél az aranynál arra, hogy mindenkiben ott van a képesség!

KINEK AJÁNLJUK AZ AUTOMATA VÁLTÓS JOGOSÍTVÁNYT?

Ahogyan a matematikai, a zenei, a sport vagy a nyelvtanulási képességeink különböznek, ugyanúgy a vezetésre és a közlekedésre (igen, ez két különböző dolog) való rátermettségünk is eltérő. Ez nem jelenti azt, hogy akinek hosszabb időre van szüksége, az rosszabb sofőr lesz. Egyszerűen csak más a tempója. Nekik ajánljuk az automata váltós tanulást, amellyel automata váltós autóra szóló jogosítványt lehet szerezni.

A TANULÁSI FOLYAMAT FELGYORSÍTHATÓ

Az automata váltós autó kezelését jóval egyszerűbb megtanulni, így sokkal hamarabb képes leszel arra, hogy a forgalomra és a közlekedési szabályokra összpontosíts.

AZ AUTOMATA VÁLTÓS TANFOLYAM ÁRA:

  • E-LEARNINGGEL (otthonról, online végezve) 195 000 Ft!

Részletek:

  • E-learninggel akkor kezdesz, amikor akarsz!
  • A tanfolyam díját részletekben is fizetheted.
  • Ráadásul a sikeres KRESZ-vizsgád után nálunk azonnal kezdheted a vezetést, nem kell heteket-hónapokat várnod az oktatóautóra. Így a  még inkább gyorsíthatsz a jogsidon!

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

AZ AUTOMATA VÁLTÓRA SZÓLÓ JOGOSÍTVÁNYODAT KIEGÉSZÍTŐ KÉPZÉSSEL ISKOLÁNKNÁL TELJES ÉRTÉKŰ JOGOSÍTVÁNYRA CSERÉLHETED.

JELENTKEZZ MOST!

E-learninggel bármelyik nap kezdheted a tanfolyamot!

Neved (kötelező)

Telefonszámod (kötelező)

E-mail címed (kötelező)

Üzenhetsz is:

E-learning tanfolyam

195 000 Ft

Gyakorlat automata váltós autón

online elmélet: 45 000 Ft

1 ó gyakorlat: 5000 Ft

1 ó szimulátor ajándék

PÓTÓRA: 5000 Ft

 

Jelentkezem

ÉRDEKEL A SZIMULÁTOR? KATTINTS!
RÓLUNK ÍRTÁK

Az általunk szervezett Automata Nyílt napon az érdeklődők kipróbálhatták full extrás automata hybrid Toyota Prius oktatóautónkat, amely amellett, hogy megkönnyíti és jócskán lerövidíti a tanulási folyamatot, a környezetet is kíméli.

KATT A LINKEKRE, ÉS OLVASD EL A SAJTÓBAN MEGJELENŐ BESZÁMOLÓKAT!

Magyar Napelem Napkollektor szövetség

Barkacsonline.hu

Zöldtech.hu

MINDEN TANULÓNK EGY ÉVRE SZÓLÓ DISZKONT AUTÓKLUB KÁRTYÁT KAP AJÁNDÉKBA!

A kártya előnyei:

  • Jogosultság kedvező biztosításokra.
  • Számos kedvezmény az Autóklub széles szolgáltatási palettájából.

TANDÍJAK, FIZETÉSI MÓDOK, VIZSGADÍJAK AUTOMATA VÁLTÓS TANFOLYAMHOZ

TANDÍJAK

Elmélet

E-learning oktatás díja: 45 000 Ft

E-learning oktatás e-learning elsősegély tanfolyammal kiegészítve: 53.000 Ft

Gyakorlat

Gyakorlati oktatás alap óradíja: 5000 Ft/óra

A kötelező 29 + 1 vizsgaóra (vagy 580 km) levezetése után: 5000 Ft/óra

A más képzőszervtől képzési igazolással érkező tanuló gyakorlati óradíja 5000 Ft/óra

Gyakorló vezetés jogosítvánnyal, csak oktatóautóval: 5000 Ft/óra

Átjelentkezők esetében az ügyintézési díj 30 000 Ft

Elsősegélynyújtási e-learning díja: 20.000 Ft

FIZETÉSI MÓDOK

    • Bankszámlára utalással, ill. készbepénzfizetéssel.
    • Személyesen a jelentkezéskor, készpénzfizetéssel.

Részletfizetésre lehetőséget biztosítunk. A képzés díja és az esetleges részletfizetés ütemezése a szerződésben kerül rögzítésre. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

VIZSGADÍJAK

Hatósági díjszabás szerint:

Elméleti vizsga díja: 4 600 Ft

Forgalmi vizsga díja: 11 000 Ft

Elsősegélynyújtó vizsga díja: 7 900 Ft

A vizsgadíjak befizetése a vizsgára való bejelentés előtt történik készpénzben.

Díjvisszafizetés iskolaváltás esetén

A tanuló kérésére az iskolavezető köteles kiállítani a „Képzési igazolás”-t 3 példányban, és annak 2 példányát átadni a tanulónak 3 munkanapon belül. A befizetett, de le nem vezetett órák díját az iskola az igazolás kiadásával egyidejűleg készpénzben visszafizeti.

Nyerj online KRESZ tanfolyamot automata autóra! 
Játékszabály
 A Játék szervezője a Likedrive autósiskola (Bulya Sándor ev, Budapest 1173, Összefogás u. 30).

A Szervező által meghirdetett Játékban minden Facebook adatlappal rendelkező személy részt vehet.  A játékból ki vannak zárva a Szervező alkalmazottai és azok közvetlen hozzátartozói.

A Facebook oldalunkon (facebook.hu/likedrive.hu) meghirdetett poszt alatt kommentelők között kisorsolunk egy online elméleti KRESZ tanfolyamot, amit a nyertes a full extrás automata, elektromos Toyota Priuson végzett tanfolyamhoz használhat fel.
A sorsolás nyertesét a Szervező a Likedrive.hu Facebook oldalán teszi közzé.

Amennyiben a Játékos értesítése a Szervező részéről a sorsolástól számított 5 munkanapon belül nem vezet eredményre, akkor a nyeremény átadását a Szervező a pótnyertes részére bonyolítja le egyező módon. A nyertes a nyereményt személyes egyeztetés után veheti át a Budapest, 1082 Nagytemplom u. 30.-ban.

A játék 2016. 06. 20. 12. 45 órától 2016. 06. 22-én dél 12 óráig tart. Sorsolás 2016. 06. 23-án 12 órakor.A nyertest 2016. 06. 23-án értesítjük
A nyeremény tanfolyamot 2016. 09. 31-ig kell elkezdeni, és akkor érvényes, ha a teljes tanfolyamot nálunk végzi el. Ha a gyakorlati tanfolyamot nem nálunk fejezi be a nyertes, a nyeremény összegét (35. 000 Ft) vissza kell fizetni a Képzési igazolás kiadásával egyidejűleg.
A szervező fenntartja a jogot, hogy minden Felhasználói tartalom közlését megtagadja, a Felhasználói tartalmat moderálja vagy eltávolítsa. A Szervező fenntartja továbbá a jogot, hogy visszautasítsa vagy törölje az (alábbiakban meghatározott) kifogásolható tartalmakat és/vagy bármely olyan felhasználói tartalmat, melyet saját belátása szerint jogsértőnek vagy oda nem illőnek talál, és a felhasználót kizárja a játékból. A Szervező saját kizárólagos belátása szerint megőrizhet bizonyos felhasználói tartalmakat, továbbá ha jogszabály ezt kívánja, vagy ha a Szervező ésszerű belátása szerint a felhasználók vagy személyes biztonságának védelme érdekében erre szükség van, nyilvánosságra is hozhatja a felhasználói tartalmat. A Szervező nem szavatolja a felhasználói tartalmak pontosságát, teljességét vagy minőségét. A Szervező kizárja felelősségét a bármely felhasználói tartalomban szereplő hibából vagy hiányosságból vagy a bármely, a Facebook oldalon közzétett vagy egyéb módon továbbított felhasználói tartalom felhasználásából származó bármilyen kárért vagy veszteségért. A felhasználónak, illetve Játékosnak kell mérlegelnie, mielőtt a felhasználói tartalomban szereplő információra hagyatkozna, mivel a felhasználói tartalom téves vagy egyéb módon félrevezető információt tartalmazhat, és a felhasználón, illetve a Játékos a saját kockázatára hagyatkozik a felhasználói tartalomra.
A Játékos téves adatszolgáltatásából (postázási címelírása, hibás e-mail cím, név elírása stb.) eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. Játékos a Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja jelen részvételi- és játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt.