A legeredményesebb budapesti autósiskola lettünk

likedriveUncategorized0 Comments

LikeDrive autósiskola ügyfélfogadási idő

Dobogósok (egészen pontosan 3. helyezettek) vagyunk az autósiskolák országos összesített rangsorában!

Hogyan lettünk a legjobb autósiskola Budapesten?

Elsősorban nektek is köszönhetjük, hiszen az eredményeket nagyrészt az alapján számolta ki a jogsitnekem.hu, hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság adatai alapján a tanulók hány százaléka megy át a forgalmi és az elméleti vizsgán.

Az NKH adatai alapján született a ragsor

Az eredménytáblázatban az szerepel elől, akinek a tanulói a lehető legjobb eredményeket érték el. Méghozzá a lehető legrövidebb idő alatt, a legjobb áron.  Ebben a versenyben a budapesti iskolák közül első helyezettek lettünk, mert az országos lista első és második helyezettje vidéki városokban oktat. Az eredmény nem annyira meglepő számunkra, mert több olyan tanulónk is volt, aki saját maga számolta ki az NKH adatai alapján ezt. Sőt, direkt ezért jelentkezett hozzánk.

Ez a szuper eredmény nélkületek nem jöhetett volna létre, hiszen a sikeres vizsgáink nagyszerű arányát a ti csúcsügyességeteknek is köszönhetjük!

Kattints a linkre és jelentkezz te is!

Autóvezető tanfolyam árak, jogosítvány ár

Teljesítettük Ricsi álmát

likedriveUncategorized0 Comments

Egy reggel különös kérés érkezett hozzánk: egy alig látó jelentkező írt nekünk, hogy nagyon szeretné kipróbálni az autóvezetést.

Ricsi látása 10%-os, de ennek ellenére élete álma volt, hogy autót vezethessen. Nagyon szerettük volna, ha teljesíteni tudjuk a vágyát, így biztosított körülmények között, az automata váltós, egyszerűen kezelhető Priussal vezethetett iskolánknál, Bulya Sándor iskolavezető, oktató segítségével.

Ricsi boldogan nyilatkozott a nem mindennapi élményéről:

“Az oktató határozott és következetes ugyanakkor nagyon jó élmény volt vele a vezetés, nagyon kedves volt velem.

Nagyon jó érzés volt volán mögött ülni és érezni, ahogy vezetem az autót, élveztem minden pillanatát, az autó is szuper volt és nagyon hamar ráéreztem, hogyan is kell csinálni, még az oktató is meglepődött egy kicsit.

A legjobb az volt, hogy egyáltalán beülhettem a kocsiba, ugyanis nekünk sajnos nincs így nagyon ritkán adódik meg ez a lehetőség. Az hogy az autót én vezettem pedig a hab volt a tortán, egyszerűen fantasztikus és leírhatatlan élmény.”

EÜ tanfolyam e-learninggel

likedriveUncategorized0 Comments

Újdonság: online egészségügyi tanfolyam a LikeDrive-nál!

Már az eü tanfolyamhoz sem kell kimozdulnod otthonról! Az online, otthonról végezhető Elsősegélynyújtás – Életmentés című tananyag hatékonyan segít, hogy felkészülhess az első jogosítvány megszerzéséhez kötelező elsősegélynyújtás vizsgára.

A tananyag sok  videóval, részben interaktív megoldással hatékonyan segít, hogy biztonsággal elsajátítsd az életmentő és segítségnyújtó fogásokat, tudnivalókat.  A feladatok megoldása közben ellenőrizheted tudásodat, és a gyakorlati szemléletű anyag segíti a tudás elmélyítését is.

Tanulj szórakozva, könnyedén – most ingyen!

A LikeDrive autósiskolában most ajándékba kapod az online egészségügyi tanfolyamot a jogosítványodhoz!

Iratkozz be most!

 

Átjelentkezés, oktatóváltás – egyszerűen!

likedriveUncategorized0 Comments

Hogyan jöhetsz hozzánk vezetni, ha máshol már megszerezted a KRESZ-vizsgát?

Egyszerűen! Bármikor átjelentkezhetsz hozzánk, akár a KRESZ-vizsga után közvetlenül, akár a már megkezdett gyakorlati vezetés során, csak hozd be a másik iskolától elkért “Képzési igazolás”-odat.

Mit kell tenned, ha az átjelentkezés mellett döntöttél?

1. Menj be az régi iskolád iskolavezetőjéhez, aki kérésedre köteles kiállítani a „Képzési igazolás”-t 3 példányban.
2. A “Képzési igazolás 2 példányát át kell adnia számodra 3 munkanapon belül.
3. Ezt a két példányt és a 20.000 Ft-os adminisztrációs díjat hozd be hozzánk, ezzel meg is történt az átjelentkezés.
4. Már kezdheted is a vezetést nálunk. :)

Ha már elvégezted máshol az elméletet, a sikeres KRESZ-vizsgád után nálunk azonnal kezdheted a vezetést, nem kell heteket-hónapokat várnod az oktatóautóra, sőt szimulátorunkon is gyakorolhatsz.

Jelentkezz most: http://www.likedrive-autosiskola.hu/atjelentkezes/

Gyakorlati vezetésóra átjelentkezőknek: 4500 Ft 

Pótóra ára (a 30. óra után) átjelentkezőknek: 4500 Ft/óra

Öt ok, amiért jobb télen tanulni vezetni

likedriveUncategorized0 Comments

Félsz a téli vezetésóráktól? Ne tedd! Hidd el, mi a latyakos, csúszós utakon is ugyanúgy vigyázunk rád a gyakorlati órákon. Sőt, ha az átlagnál aggódósabbnak tartod magad, még érdemesebb télen belevágni a jogosítvány tanfolyam közepébe! A LikeDrive autósiskola Budapest vezetője összegyűjtött 5 okot, amiért kifejezetten előnyös lesz neked a téli jogsiszerzés

1) Felkészülsz a nehezebb helyzetekre

A téli tanfolyam egyértelmű előnye, hogy olyan helyzeteket is megtanulsz kezelni, amelyekkel nyáron nem találkozhatsz. És aki ugye a havas-latyakos úton vagy a hóesésben tud vezetni, az a verőfényes nyári délutánokon is elboldogul.

2) Többet vezethetsz sötétben

Ráadásul a téli hónapokban több alkalom nyílik arra, hogy a sötétben való vezetést is gyakoroljuk, hiszen ilyenkor számos egyéb dologra is figyelni kell, amit igencsak ajánlott megszokni.

3) A bonyolult manővereket oktató segítségével alaposan begyakorolhatod

Miért nem jó megközelítés azt gondolni, hogy a nehezebb, téli vezetést majd a jogsi megszerzése után gyakoroljuk, a tapasztaltabb családtagokkal, ismerősökkel? Mert a bonyolultabb manővereket érdemesebb biztonságos körülmények között, oktatóautóval elsajátítani, amelynek ugye az anyósülésnél is vannak pedáljai.

4) A rutinszerzés nem jár családi viszállyal J

És az sem elhanyagolható előny, hogy a gyakorlás alatt nem valamelyik túlbuzgó – és értünk halálosan aggódó – családtagunk vagy főleg nem az anyósunk ül, hanem egy profi oktató, aki a “VIGYÁZZ!”, a MICSINÁLSZ?!”, illetve a “JAAAJJJ!!!” vezényszavak helyett valódi tudásanyagot ad át, és a saját pedáljai segítségével bármilyen necces helyzetből kihoz minket. Sőt, utána este otthon sem kell még kétszázszor meghallgatnunk tőle, hogy mennyi mindent rontottunk el. :)

5) Télen is be mersz majd ülni a volán mögé

Többször szembesültünk azzal, hogy még gyakorlott vezetők is inkább otthon hagyják az autót, amint kisebb-nagyobb fagyok vagy havazás várható. Egyszerűen nem mernek autóba ülni. Pedig nem ördöngösség a téli vezetés, mindössze meg kell tanulni és be kell gyakorolni néhány hasznos fogást. Jelentkezz online KRESZ tanfolyamunkra most, és februárban már vezethetsz, ha sikerül a KRESZ vizsgád!

 

Gyors jogosítvány? Igen, automata váltós tanfolyammal!

likedriveUncategorized0 Comments

Jogsit, de SOS! Avagy mi a leggyorsabb módja a jogsiszerzésnek?

Egyértelmű: az automata váltós tanfolyam. Van, amikor az ember lánya vagy fia nem tud hónapokat vagy akár egy évet is elszöszmötölni azzal, hogy kellő rutint szerezzen egy sikeres forgalmi vizsgához. Előfordul, hogy egy munkahelyen felvételi követelmény a meglévő jogsi, vagy egyszerűen csak annyira elfoglalt valaki, hogy nem fér bele neki, hogy mondjuk fél éven keresztül hetente akár többször is eljárjon vezetgetni…

A vizsgán azonban ezt valahogy egyáltalán nem veszik figyelembe. Akár sürgős, akár nem, a forgalomban ugyanolyan jól kell boldogulnia minden vizsgázónak.

Neked is nagyon kellene egy gyors jogosítvány? Akkor van egy szuper jó hírünk: az automata váltós autóval sokkal hamarabb megtanulhatsz vezetni!
A likedrive.hu autósiskola szervezésében elérhető a gyors automata jogosítvány tanfolyam

Gyors jogosítvány – Automata váltón is tanulhatsz.

 

Miért lehetséges a gyors jogosítvány, ha automata váltós autón tanulsz vezetni?

Mert nem kell a kuplung-sebességváltó kezelést megtanulod, márpedig a gyakorlati órák jó részét erre szoktuk fordítani. Ez a legnagyobb mumus.

A kötelező gyakorlati óraszám természetesen az automata váltós autók esetében is 30 óra. De igazán nem mindegy, hogy ezt a 30 órát azzal töltöd, hogy megpróbálod összehangolni a kéz- és lábmozgásodat, vagy pedig a forgalomra koncentrálhatsz.

Az autós közlekedést ugyanis kinek több, kinek kevesebb, de időbe telik megszokni.

Hiszen az autóval más ritmusban, más sebességgel, más térben mozogsz, mint addig megszoktad. Az úttesten ugyanis teljesen máshogy kell tájékozódni, és más impulzusok érnek. Nagyon-nagyon sok új impulzus.

Ugye, nem nehéz elképzelni, mennyivel hamarabb beleszoksz, ha mindeközben nem kell a sebességváltásra is összpontosítanod. Persze, ez sem okoz mindenkinek problémát, hiszen mint mindenben, ebben is különbözőek vagyunk. Még az is előfordul, méghozzá nem is kevésszer, hogy a legjobban izguló tanulóból lesz a legjobb sofőr. Pontosan azért, mert lelkiismeretesen gyakorol, hogy magabiztosabb legyen. És az automata váltós tanfolyam segítségével a gyors jogosítvány nekik is elérhető.

Segítség a félősöknek

Ráadásul, annak, aki fél a vezetéstől, mert valamikor karambolozott, vagy épp gyengébb a mozgáskoordinációja, esetleg a figyelemzavara miatt nehezebben koncentrál. Nekik nagyon nagy segítség az automata váltós autó – és természetesen ezzel együtt az automata váltós tanfolyam.

Az így megszerzett gyors jogosítvány persze csak automata váltós autóra érvényes, de az autósiskolában bármikor vehetsz kiegészítő órát a váltó kezelésének megtanulásához (ez nem kötelező). Ha manuális váltós kocsit is szeretnél vezetni, akármikor leteheted a klasszikus váltós jogsit egy plusz forgalmi vizsgán. Ráadásul rutinos automata váltós vezetőként ez már nem fog gondot okozni, és addig is élvezheted az autóvezetés előnyeit.

Szerezz jogsit gyorsan: automata váltós jogosítvány
a LikeDrive.hu autósiskolánál

Jelentkezz most, és gyere, tanulj Magyarország első zöld rendszámos oktatóautóján, egy luxus, automata Toyota Priuson Plug-In-en vezetni!

JELENTKEZÉS

A jó oktató öt ismérve

likedriveUncategorized0 Comments

„Engedje már ki azt a rohadt kéziféket, mit gondolt, én fogom megcsinálni maga helyett?”  „ Lassan a kuplungot, hányszor mondjam még, süket maga?” – Ilyen és ehhez hasonló (vagy még szaftosabb) kitörések gyakran elhangoznak a tanulóautókban a vehemensebb vagy neadjisten „tökömtelevan” szindrómával küzdő oktatókban.  Sok budapesti autósiskola ajánl akár 3000 Ft-os óradíjjal vezetésórákat, de egyáltalán nem biztos, hogy ennyi pénzért valóban jó oktató lesz az, akihez kerülsz. Annyit hallani erről “csak arra figyelj, hogy jó oktató tanítson” -, de vajon milyen a jó oktató, aki képes olyan légkört teremteni, amiben könnyen és gyorsan megy a tanulás?

Összeszedtünk öt nagyon fontos tulajdonságot, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki jó oktató lehessen.
  1. Képes megőrizni a nyugalmát akkor is, amikor be kell avatkoznia, vagy szorongósabb tanulóval kell dolgoznia. Az ő nyugalma ugyanis biztonságérzetet nyújt a tanulónak, aki így jobban tud koncentrálni.
  2. Folyamatos visszajelzés ad a tanulónak a manővereiről, gépjármű-kezelési technikájáról. A jókról és a hibásakról is – méghozzá nyugodt hangnemben.
  3. Nem kap idegrohamot, ha valaki bevág a tanulóautó elé vagy hasonló atrocitások érik a közlekedés többi résztvevője felől. Ehelyett elmagyarázza, mit kell tennie hasonló helyzetben a tanulónak, ha friss jogsisként T betűs autójában hasonló élmények érik. Még véletlenül sem próbálja – a pedálokat és a kormányt átvéve – megbüntetni a szabálytalankodót.
  4. Annyi tanulót vállal, hogy a heti két alkalmat valamennyiük számára biztosíthassa. Ha ennél ritkábban ül volán mögé egy tanuló, sokkal nehezebben rögződnek a mozdulatok, az agy nem tudja „megszokni” az új helyzetet.
  5. Elegendő figyelmet és energiát fordít az elméleti KRESZ szabályok felelevenítésére, és gyakorlati helyzetben való elmagyarázására. Hiába vágja be valaki ugyanis a telje s jogszabálygyűjteményt, ha az éles szituációkban nem tudja őket alkalmazni. Olyan ez, mint a főzés. Senki sem lesz profi szakács attól, hogy bevágja a receptkönyvet. Anélkül viszont nem megy. :)

Ha könnyen és élvezettel szeretnél megtanulni vezetni, kérdezd ki ismerőseidet a fenti lista alapján, hogy milyen volt az oktatójuk. Ha az illető az öt tulajdonság közül valamennyivel rendelkezik, ne habozz, azonnal jelentkezz be hozzá! Vagy hozzánk, például itt: http://www.likedrive-autosiskola.hu/autosiskola-jelentkezes/

Tíz tanulóvezető-típus, akinek az automata váltós tanfolyam megéri

likedriveUncategorized0 Comments

Gyors jogosítvány? Van olyan autósiskola Budapesten, ahol ez elérhető! Már csak egy jó oktató és egy automata váltós tanfolyam kell a teljes sikerhez.

Sőt, van, akinek egyenesen megváltás az automata jogosítvány. Miért? Ahogyan a matematikai, a zenei, a sport vagy a nyelvtanulási képességeink különböznek, ugyanúgy a vezetésre és a közlekedésre (igen, ez két különböző dolog) való rátermettségünk is eltérő.

Habitus és képességek alapján meghatároztuk azt a tíz embertípust, akinek nagy könnyebbséget jelenthet, ha nem kell megtanulnia a váltókezelést.

1. Ha már régóta szeretnél jogsit szerezni és vezetni, de ha csak rágondolsz gombóc lesz a torkodban.

A nehézségeket legtöbbször a hiányzó rutin okozza. Az automata váltós kocsival ez jóval rövidebb idő alatt megszerezhető.

2. Ha minél gyorsabban kell a jogsi.

Az automata váltós tanfolyam elvégzése, az automata autó kezelése gyerekjáték, így szinte csak a forgalmi helyzeteket kell gyakorolnod, a járműkezelést alig.

3. Ha elkötelezett környezetvédő vagy.

A zöld rendszámos elektromos autók mind automata váltósok.

4. Ha általában kevered a jobb- és a baloldalt.

Az ugyan nem szokott előfordulni, hogy valaki a kuplung helyett a gázt nyomná, de bizonytalan, a kezdeti időszakban jellemzően stresszes helyzetben gyakoribb az iránytévesztés, ami nem túl előnyös. A vizsgán például sokszor elhangzik, hogy az első lehetőségnél fordulj balra… vagy jobbra? lehet, hogy jobban jársz egy automata váltós tanfolyammal? :)

5. Ha te vagy az, aki a társastánctanfolyamon folyton a partnere lábára lépett.

Lehet, hogy csak a tangó nem ragadott kellőképp magával, de ha úgy érzed, a mozgáskoordinációd nem a legerősebb tulajdonságaid közé tartozik, minek küzdenél a manuális váltóval? Meg a kuplunggal. Vagyis a kettővel egyszerre… (a kép alatt folytatjuk)

automata váltós tanfolyam

6. Ha el sem tudod képzelni, hogy lehet egyszerre tévézni, olvasni és vacsorát főzni.

A manuális váltók kezelése kezdetben hasonló zsonglőrmutatványnak tűnhet.

7. Ha hajlamos vagy a kapkodásra.

Ennek ugyanis egyenes következménye a lefulladás, legalábbis eleinte. És ez könnyen elveszi a kedved a gyakorlástól, főleg, ha a reggeli csúcsban műveled, mondjuk egy szép kis emelkedőn… Tényleg, tudtad, hogy az automata váltós kocsik nem fulladnak le?

8. Ha könnyen elszakad nálad a cérna, és emiatt nem tudsz higgadtan vezetni.

A legtöbb tanuló azon húzza fel magát, hogy a manuális váltós kocsival egyfolytában lefullad. Mondtuk már, hogy az automata váltós kocsik nem fulladnak le?

9. Ha haladni akarsz a korral.

A korszerű, hybrid vagy teljes mértékben elektromos autók csakis automata váltóval készülnek, a manuális váltót talán nemsokára már csak múzeumban fogják mutogatni. De mindenesetre már most sem valami menci :)

10. Ha ránk hallgatsz. ;-)

Mert aki egyszer kipróbálta az automata váltós autó vezetését, többé nem akar visszaülni a manuális váltósba. Az automata váltó szó szerint megváltást jelent: nincs lefulladás, nincs fárasztó kuplungnyomkodás, nincs rossz sebességbe kapcsolás. Csak a vezetés élvezete.

Te melyik típusba tartozol?

Öt titok, amit senki sem árul el neked jogosítvány szerzés előtt

likedriveUncategorized2 Comments

Ugye, te is minél gyorsabban és egyszerűbben szeretnél jogsit szerezni? Esetleg már fel is van térképezve a fejedben pár autósiskola Budapest környékén? Teljesen érthető, hiszen vezetni izgalmas és persze rettentő hasznos is. De hogy a jogosítvány megszerzése is gördülékeny legyen, nem árt utánanézni, hogy a legfontosabb szempontokból jó-e a megcélzott autósiskola.

1. A magas elméleti tandíj és az alacsony gyakorlati óradíj nem épp a minőségi oktatás garanciája.

Miért? Az autósiskolák egy része főként az elméleti tanfolyam árából él, a vezetési óradíjakat kapják oktatók. Az autósiskola persze az olcsó vezetésórákkal hirdeti magát, de azzal csak hónapok múlva fogsz szembesülni, hogy hiába van meg a sikeres KRESZ-vizsgád, nem kapsz oktatóautót, mert nincs szabad oktató. Extrém esetben az is előfordulhat, hogy nem tudod elkezdeni a gyakorlatot a kötelező határidőn belül. Amelyik oktató ugyanis tudott, már elmenekült az ilyen éhbéres iskoláktól. Megoldás: válassz olyan sulit, ahol az elmélet és a gyakorlat ára között nincs kiugró különbség. Nézd meg a LikeDrive árait!

2. Az olcsó vezetésóra nagyon sok pénzedbe is kerülhet. 

Egy óra vezetés önköltségi ára az oktatónak kb. 2000-2500 Ft (belevéve üzemanyag, járulékok, könyvelő, tanpálya bérleti díj, autó amortizáció, szerviz, kötelező biztosítás, súlyadó stb.).   Van olyan autósiskola, ahol 2000 ft körül hirdetnek egy vezetésórát. Te elhiszed, hogy szívesen tanít téged az oktató, ha még az 500 Ft-ot sem éri el a munkadíja egy órára? Megoldás: Ha igényes vagy, válassz igényes oktatót, aki valóban minőségi oktatásban részesít, mert különben akár egy évig is járkálhatsz vezetésórákra, mégis alig fogsz megtanulni valamit. Érdeklődj a barátaidtól a saját oktatójukról, például.

 

3. Az e-learning szuper és nagyszerű lehetőség. De önmagában csakis annak, aki elég összeszedett és önálló ahhoz, hogy rávegye saját magát a tanulásra.

Az e-learningre jelentkezők közül jóval többen vannak olyanok, akik nem vizsgáznak le KRESZ-ből. És ha kifutsz a határidőből, kezdheted az egészet elölről. Tandíjastul, mindenestül. Megoldás: Olyan iskolát válassz, ahol részt vehetsz ingyenes személyes konzultációkon, egy jó elméleti oktatóval. Ő majd kellőképp motivál, hogy haladj az anyaggal :) 

4. Olyan autósiskolát keresel, ami közel van a lakhelyedhez vagy a sulidhoz? Nem biztos, hogy ez alapján kell döntened.

A legtöbb autósiskola jellemzően ugyanazokon a nagy budapesti tanpályákon oktatják a járműkezelést, és a tanpályák környékén megjelölt vizsgaútvonalakon gyakorolják a forgalmi oktatás során. Tipp: Inkább érdeklődj az kiszemelt autósiskola oktatóiról, kutass kicsit a neten, hogy a már végzett tanulók milyen véleménnyel vannak az oktatókról.

5. A vizsgád sikeressége attól is függ, hol gyakorlod a forgalmi vezetést.

Nem jó ötlet azt kérned, hogy az általad preferált útvonalakon vezess vagy az oktató napi elintéznivalót ejtsétek útba csak és kizárólag a vezetésórák során. Neked is biztosan az a legfontosabb, hogy minél előbb megszerezd a jogsit. Így az a legpraktikusabb, ha megismerheted a vizsgaútvonalakat, mielőtt a forgalmi vizsgára kerül a sor: az nem titok, hogy a jogosítvány önmagában még nem jelenti azt, hogy rutinod is lesz, addig pedig (meg persze aztán is) ezerszer könnyebben boldogulsz egy ismert útvonalon, mint egy ismeretlenen. Tipp: Mielőtt oktatót választasz, kérdezz rá nyugodtan, hol fogtok vezetgetni. Nézd meg a vizsgasikerességi mutatónkat, amivel a legjobbak vagyunk Budapesten.

 

Nézd meg, hogyan vág bele a tévériporter a jogsiszerzésbe a LikeDrive autósiskolában:

Automata jogosítvány tanfolyam – luxus felszereltségű elektromos Priuson!

likedriveUncategorized0 Comments

Olyan autón szeretnél vezetni tanulni, ami minden kényelmet megad, fantasztikus vezetési élményt nyújt és olyan könnyű vezetni, mint egy dodzsemet?

Iskolánk vezetője, Bulya Sándor, aki természetesen egyik oktatónk is egyben, bemutatja sulink új büszkeségét, Magyarország első zöld rendszámos, elektromosan tölthető oktatóautóját.

prius_plug-in_retus

Szerencsére itthon is egyre többen tekintik fontosnak, hogy a környezetvédelmet a közlekedés esetében is figyelembe vegyék, és ezért elektromos vagy hibrid autót vásárolnak, illetve már arra is nyílik lehetőségük, hogy a tanulás során kíméljék a környezetet a zéró emissziós üzemmóddal. Elsőként nálunk van erre mód, a LikeDrive autósiskolában: a zöld rendszámos, elektromosan tölthető oktatóautón, amely egy full extrás, luxus felszereltségű Toyota Prius.

A környezettudatos szemlélet alakításában már az autóvezetés-oktatásnak is nagy szerepe van, hiszen aki elektromos, illetve hibrid autón tanul vezetni, és az oktatás során elsajátítja a gazdaságos üzemeltetés fogásait, az később nagy valószínűséggel ennek szellemében dönt majd, amikor autóvásárlásra kerül sor. Aki a Plug-In hibridet választja, az a dugókban nem benzin- vagy dízelgőzt pufog ki: a hagyományos motor mellett egy tölthető (Plug-In) elektromos motor is van benne, és ezeket váltva használva kíméletesebb a környezethez. A Plug-In oktatóautó a rutinpályán 100%-ban, a városi forgalomban pedig nagyrészt zéró emissziós elektromos meghajtással üzemel.
Ha neked is fontos a környezet kímélése és szeretnél egy igazán nagyszerű autón megtanulni vezetni, gyere automataváltós tanfolyamunkra: http://www.likedrive-autosiskola.hu/automata-valto/