Pesten, a belvárosban keresel autósiskolát?

JELENTKEZZ  TANFOLYAMUNKRA!

A TANFOLYAM DÍJA: : 175 000 Ft (online elmélet – ingyenes személyes konzultációval + 30 gyakorlati óra)

SŐT, EGY MÁGNESES “T” BETŰS TÁBLÁT KAPSZ AJÁNDÉKBA!

 • A mágneses “T” betűs táblát egy mozdulattal leveheted a kocsiról és átrakhatod egy másikra, amelyiket épp vezeted.
 • Könnyedén levehető és felrakható, és nem hagy nyomot a kocsin, mint a matrica.

Hívj most: 06 30 311 15 32

Részletek:

 • E-learninggel akkor kezdesz, amikor akarsz!
 • 4×3 óra INGYENES személyes konzultáción vehetsz részt.
 • A tanfolyam díját részletekben is fizetheted.
 • Ráadásul a sikeres KRESZ-vizsgád után nálunk azonnal kezdheted a vezetést, nem kell heteket-hónapokat várnod az oktatóautóra. Így a kedvezményes ár mellett még gyorsíthatsz is a jogsidon!

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

MI AZ E-LEARNING?

Szeretnéd otthonról, online elvégezni a KRESZ-tanfolyamot? Erre nálunk is lehetőséged van!

Előnyei:

 • Saját magad oszthatod de az idődet.
 • Saját tempód szerint haladhatsz
 • Hatvan napon keresztül, összesen hatvan óra időtartamban használhatod az online tananyagot.
 • Pótórákat is igényelhetsz: további tíz órát 10 000 Ft-ért – amelyet tizenöt napon belül kell felhasználni.
 • Ha az anyag végére érsz, kapsz egy igazolást, amellyel jelentkezhetsz az elméleti vizsgára. Ez ugyanúgy 4600 forint, mint a tantermi tanfolyam esetén.És ami a legeslegjobb benne, akármikor kezdheted! Akár ma is!

KRESZ TANFOLYAM


SZIMULÁTOR


GYAKORLATI OKTATÁS


MINDEN TANULÓNK EGY ÉVRE SZÓLÓ DISZKONT AUTÓKLUB KÁRTYÁT KAP AJÁNDÉKBA!

A kártya előnyei:

 • Jogosultság kedvező biztosításokra.
 • Számos kedvezmény az Autóklub széles szolgáltatási palettájából.

Ajándékozz jogsit szeretteidnek

175 000 Ft-tól

VÁLASSZ TANFOLYAMOT!

Szerezz életre szóló örömöt:

Ajándékozz jogosítványt!

Lepj meg valakit tanfolyam kuponnal!

 

Érdeklődöm

ÉRDEKEL A SZIMULÁTOR? KATTINTS!

TANDÍJAK, FIZETÉSI MÓDOK, VIZSGADÍJAK

TANDÍJAK

Elmélet
E-learning oktatás díja: 40 000 Ft

Gyakorlat 

Gyakorlati oktatás alap óradíja: 4500 Ft/óra.
A kötelező 29 óra (vagy 580 km) levezetése és a vizsgaóra után: 3800 Ft/óra (Automata váltós autón a a pótóra is 4500 Ft/óra)
A más képzőszervtől képzési igazolással érkező tanuló gyakorlati óradíja 4500 Ft/óra egész nap
Gyakorló vezetés jogosítvánnyal, csak oktatóautóval: 4500 Ft/óra Automata váltós autón: 4500 Ft/óra

Elsősegélynyújtási oktatás díja: 8000 Ft

FIZETÉSI MÓDOK

  • Bankszámlára utalással, ill. készbepénzfizetéssel.
  • Személyesen a jelentkezéskor, készpénzfizetéssel.

Részletfizetésre lehetőséget biztosítunk. A képzés díja és az esetleges részletfizetés ütemezése a szerződésben kerül rögzítésre. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

VIZSGADÍJAK

Hatósági díjszabás szerint:

Elméleti vizsga díja: 4 600 Ft
Forgalmi vizsga díja: 11 000 Ft
Elsősegélynyújtó vizsga díja: 6 850 Ft

A vizsgadíjak befizetése a vizsgára való bejelentés előtt történik készpénzben.

Díjvisszafizetés iskolaváltás esetén

A tanuló kérésére az iskolavezető köteles kiállítani a „Képzési igazolás”-t 3 példányban, és annak 2 példányát átadni a tanulónak 3 munkanapon belül. A befizetett, de le nem vezetett órák díját az iskola az igazolás kiadásával egyidejűleg készpénzben visszafizeti.

34 Comments on “Jogosítvány akció”

  1. Kedves András, sok mindentől függ, hogy mennyi idő alatt szerezheted meg a jogosítványt, többek között tőled is, hiszen például nem mindegy, hogy hetente csak egyszer vagy hetente többször is tudsz jönni vezetni. Az is számít, hogyan tudsz figyelni, milyen a mozgáskoordinációd, mennyire hamar jegyzed meg a mozdulatsorokat. Van, aki az egyik szempontból jobb, van, aki a másikból. Mi azon vagyunk, hogy mindenkit a saját képességeinek megfelelően oktassunk, fejlesszünk, hogy a lehető leghamarabb meglegyen az áhított jogsi. :) Ideális esetben a tanfolyamkezdéstől számítva másfél hónapon belül sikeres forgalmi vizsgát tehetnek tanulóink.

 1. jonapot azt szeretnem kerdezni kotelezoe minden fele kepen 580 km vezetes vagy a 29 ora mert rendszeresen vezetek 7 eve hol szemely autot hol motort szeretnem iden lerakni jogsik

  1. Kedves Gergő, ezt a 29 órát (580 km-t) kötelező levezetni, az autósiskolák csak akkor jelenthetik le vizsgára a tanulót, ha az levezette a kötelező mennyiséget. Merthogy ugyebár jogosítvány nélkül nem lehet vezetni, így nincs olyan kedvezmény, hogy aki régóta vezet, azt felmentik az órák alól.

   Nálunk azonban akár pár hét alatt megszerezheted a jogosítványodat, mert a kötelező órákat igen rövid idő alatt biztosítani tudjuk számodra. Máshol elképzelhető, hogy csak hónapok múlva kapsz egyáltalán időpontot a gyakorlati oktatásra.

   Természetesen bárhová is jelentkezel, csak a sikeres KRESZ vizsga után lehet elkezdeni a gyakorlati vezetést.

   A KRESZ tanfolyamot azonban online is elvégezheted a saját tempódban. Hívj fel a 06 30 311 15 32-es telefonszámon, és megbeszéljük, mi lenne a számodra legjobb megoldás.

   Üdvözlettel, Bulya Sándor, iskolavezető

   1. Kedves Likedrive!
    Az lenne a kérdésem, hogy többnyire hol van az autóba szálláshelyszíne? Hol kezdődnek a gyakorlati oktatás helyszíne?

 2. Jó Napot/estét!
  Szeretném megkérdezni, hogy ha valaki meg bukik a vizsgán, akkor kötelező levezetnie még 10 órát? Hallottam róla, hogy nem kötelező csak ajánlott, hogy sikerüljön az újboli vizsga. Viszont egyik ismerősöm, a mai nap folyamán “bukott meg” a forgalmi vizsgán, és rá rá akarnak sózni 10 kötelező órát “csak” 43 ezer forintért! Szeretném megtudni hogy csak pénzt akarnak belőle kicsikarni, vagy tényleg kötelező..Nagyon szépen köszönöm előre a választ!

  1. Kedves Rita, hogy mennyi órát kell levezetnie a sikertelen vizsga után, az attól függ, mit írtak az autósiskolával kötött szerződésbe. Nálunk nincs kötelező levezetendő óraszám bukás esetén, de érdemes átgondolni, hogy kell-e még órákat vennie a sikeres vizsgához. A 43 000 Ft valóban elég soknak tűnik, valószínűleg az alapoktatás volt nagyon olcsó. Ilyen esetekben sajnos előfordul, hogy hosszadalmas lesz a pótórák sora, hogy pézügyileg behozzák az olcsó alapoktatás okozta hiányt. Sajnos a legtöbb jelentkező – el nem ítélhető módon – a vonzó, olcsó ajánlatokkal hirdető iskolákat választja, de mire jogosítványhoz jut, még többet fizet, mintha egy korrekt árképzéső iskolát választott volna. Nálunk egy pótóra 3300Ft-ba kerül, ahol a vizsgaútvonalakat járjuk be, és megvizsgáljuk, mik okoznak nehézséget. Kérem, hívjon fel a 06 30 311 15 32-es telefonszámon, hogy megbeszéljük a részleteket. Ha átjönne hozzánk, ahhoz csak egy kikérő lapot kell a régi iskolától kérnie, amin szerepel az eddig levezett óra, ill. km. Telefonon szívesen állok rendelkezésére a lehetséges megoldásokat illetően. Üdvözlettel, Bulya Sándor iskolavezető, oktató

  1. Kedves Zsuzsa,

   Természetesen érdemes, hiszen a szimulátorral pont azokat a helyzetekre, gyakorlatokra fókuszálhatunk, amelyek esetleg nehezebben mennek az egyes tanulóknak. Ha például valaki a kézifékes indulással küzd leginkább, vehet egy órát szimulátoron, ami során csak a kéziféke indulást gyakorolhatja. A tanpályán vagy a forgalomban egy óra alatt sokkal kevesebb lehetőség van egy kifejezett gyakorlat ismétlésére.

 3. Sziasztok, szeretnék pár dolgot megkérdezni:
  – A 100 ezer forintban benne van minden költség, vagy erre még rájönnek a vizsgadíjak (elméleti,forgalmi,elsősegély)?
  – Milyen autókkal oktattok?
  – 11. kerületben lakom. A gyakorlati órák a pesti oldalra koncentrálódnak?
  – Egy nap max. hány óra vezetést lehet abszolválni?
  – A részlet fizetés kamatmentes? (én 2, max. 3 részletben fizetném be ha lehet)

  Köszönöm előre is. Üdv,
  Gergő

  1. Kedves Gergő,

   a 99 900 Ft-os tandíj 28 elméleti és 30 gyakorlati órát tartalmaz, a http://www.likedrive-autosiskola.hu/jogositvany-akcio/ oldalon találhatod a részleteket.
   Első részlet 22 000 Ft elméleti tanfolyam díj (20 000 Ft, ha e-learninggel tanulsz otthon a saját tempódban) és ekkor kell az elméleti vizsga 4600 Ft-os díját is befizetni. Ezt a közlekedési hatóság felé fizeted, de mi intézzük neked.

   A gyakorlati oktatást fizetheted természetesen részletekben, ezt személyesen meg tudjuk beszélni.

   Vizsgadíjak, amiket a 99 900 Ft-os tandíjon felül be kell fizetni a hatóságnak:
   Hatósági díjszabás szerint:

   Elméleti vizsga díja: 4 600 Ft
   Forgalmi vizsga díja: 11 000 Ft
   Elsősegélynyújtó vizsga díja: 6 850 Ft

   A vizsgadíjak befizetése a vizsgára való bejelentés előtt történik készpénzben.

   Ezen felül, ha szeretnéd, elvégezhetsz nálunk egy elsősegélynyújtó tabfolyamot 8000 Ft-ért, de ez nem kötelező, csak a vizsga kötelező elsősegélyből. (Az egészségügyi szakembereknek nem kell ilyen eü vizsgát tenniük)

   A részletfizetés kamatmentes. :)

   A gyakorlati vezetés a metróhoz közeli újpesti tanpályán és vizsgaútvonalakon van, mert ez a tanpálya a legjobban felszerelt és a legmodernebb. A gyakorlást az újpesti vizsgaútvonalakon végezzük, mert a sikeres vizsgához fontos a helyismeret, magabiztosabban vezetsz, ha ismered kissé a környéket.

   Egy nap maximum 4×50 percet lehet vezetni a jogszabály szerint.

   Dízel Toyota Yarison és benzines Ford Escorton tanulhatsz nálunk vezetni.

   Ha további kérdésed van, szívesen válaszolunk e-mailben is, illetve hívj bátran a 06 30 311 15 32-es számon, hogy megbeszéljük a részleteket.

   Üdvözlettel,

   Bulya Sándor
   iskolavezető
   LikeDrive

 4. Udvozlom.
  Azt szeretnem megtudni hogy ha most kezdem a tanfojamot akkor csak 17 évesen tehetem le a forgalmi vizsgat,ugyanis nekem tobbenis eztmondtak,jelenleg 16 éves vagyok junius 5-én leszek 17.

  1. Kedves István,
   Valóban a betöltött 17. életév a feltétele a forgalmi vizsgának. Az elméleti vizsgának is van korhatári feltétele, 16 és 3/4 év.

 5. Jo napot nekem ojan kerdesem lene hogy az ocsem es en egy hejen dolgozunk videken es ha jelentkeznenk az online kebzesre, akkor az meg oldhato hogy a vezetest csak hetvegekre kerjuk mert akkor vagyunk otthon es akkor tudunk fel utazni elore is koszonom suki andras

 6. Tisztelt Cím!
  Kérdéseim:
  1.: A tanfolyam (elméleti) elkezdhető akár 16 évesen is, de elméleti vizsgát csak betöltött 16. év és 9.hónap után lehet tenni?
  2.: Az egészségügyi tanfolyamra és vizsgára is van korhatár?
  3.: A gyakorlati képzés se kezdhető meg a 17. év betöltése előtt?
  4.: A két elméleti (kresz elméleti és egészségügyi elméleti tanfolyamok és vizsgák) sorrendisége felcserélhető? Vagy ott nincs kötelező sorrendiség? Akár együtt is végezhető?
  Köszönettel,
  Vica

  1. Kedves Vica!
   -Az elmélet 16 és fél évesen kezdhető el. Elméleti vizsga 16 és háromnegyed évesen tehető, míg gyakorlati vizsgánál a 17. életévet kell betölteni.
   -Egészségügyi vizsgára és tanfolyamra nincs korhatár.
   -A gyakorlati képzés 16 3/4 évesen elkezdhető, de a forgalmi vizsga csak 17. év betöltése után lehetséges.
   – A kresz elméleti és egészségügyi elméleti tanfolyamok és vizsgák) egymástól független, tehát felcserélhető.akár együtt is végezhető.

 7. Kedves Bulya Sándor

  Egy kérdésem lenne önhöz jó lehet le van írva de én belekuszálódtam, hogy a teljes egy összegben írva mennyi lenne a Jogosítvány szerzés?
  Illetve, hogy ha elkezdeném de a gyakorlati órákat esetleg máshol elvégezhető ?
  A válaszát előre is köszönöm.
  Uv. Dayran

  1. Kedves Daryan,

   a 99 900 Ft-os tandíj (e-learninggel 97 900 Ft) 28 elméleti és 30 gyakorlati órát tartalmaz. Erre jönnek a vizsgadíjak:

   Vizsgadíjak (Elméleti vizsga, Forgalmi vizsga, Elsősegélynyújtó vizsga ), amiket a 99 900 Ft-os (vagy 97 900 Ft-os) tandíjon felül be kell fizetni a hatóságnak: 22 450 Ft.

   Összesen tehát a kötelező tandíj és vizsgadíj 122 350, e-learninggel 120 350 Ft.
   Ha pótórát akarsz venni majd, az 3300 Ft/óra.

   A vizsgadíjak befizetése a vizsgára való bejelentés előtt történik készpénzben.

   Ezen felül, ha szeretnéd, elvégezhetsz nálunk egy elsősegélynyújtó tanfolyamot 8000 Ft-ért, de ez nem kötelező, csak a vizsga kötelező elsősegélyből. (Az egészségügyi szakembereknek nem kell ilyen eü vizsgát tenniük)

   A részletfizetés kamatmentes. :)

   A gyakorlati oktatást fizetheted természetesen részletekben, ezt személyesen meg tudjuk beszélni.

   A gyakorlati óra máshol is elvégezhető.

 8. Üdvözlöm. Lenne pár kérdésem.
  A párom szeretne letenni a jogosítványt,de jelenleg Németországba él.itt van bejelentett lakcime. Augusztusba lenne (folyamatosan) 2 Hét szabadsága. Milyen modon lehetne megoldani h szeptemberre meglegyen neki?!
  Válaszát elöre is köszönöm.

  1. Kedves Mortisha,
   2 hét sajnos kevés a jogosítvány megszerzéséhez, mivel 30 órát kötelezően vezetnie kell, és a beiratkozás is csak személyesen lehetséges.
   Üdvözlettel,
   Bulya Sándor iskolavezető

 9. Üdv. Most jelentkeztem a szimulátoros nyílt napra, de látom, hogy az összes jelentkezés ugyanoda landol.
  Lenne pár kérdésem, ugyanis erősen tervezem a jogosítvány elkezdését is önöknél:
  – Egy tanóra hány perces?
  – A 7-19 óra közt mennyire lehet rugalmasan időpontot választani? Hány órás egy elméleti és hány órás egy gyakorlati alkalom?
  – Orvosi vizsgálatot magamnak kell intéznem? Szemüveges vagyok, ezt az általános orvos meg tudja vizsgálni, vagy ki fog közvetíteni egy szemészorvoshoz?
  Segítségét előre is köszönöm.

  1. Kedves Akos, kérdéseire válaszolva:
   – szimulátoros foglalkozásokat folyamatosan szervezünk, erről a facebook oldalunkon tájákozódhat.
   – 50 perces 1 tanóra
   – időpontot a gyakorlati oktatóval kell majd egyeztetni reggel este zsúfoltabb napközbeni időpontok szellősebbek.
   – elméleti oktatás 17:00-20:15ig tart
   – gyakorlati oktatás 2 tan órát vesz igénybe egy alkalommal
   – orvosi alkalmassági vizsgálat van az autósiskolában, ő helyben végez szemvizsgálatot, nem fogja ki közvetíteni.

 10. Tisztelt LikeDrive!

  Szeretnék érdeklődni, hogy személyi autóra mennyibe kerül összesen a tanfolyam a jogosítvány megszerzéséig?
  Az online elméleti tanfolyam miben különbözik és mennyivel nehezebb a tanterminél?

  1. Kedves Sándor!

   Az Online tanfolyam ugyanazt tartalmazza, mint a tantermi oktatás. Nálunk az online KRESZ tanfolyamot mindenképp el kell végezni, de jó hírünk van, ha te igényled a személyes oktatást: Minden tanulónk részt vehet az ingyenes konzultációkon, ahol részletesen megbeszéljük az elméleti vizsga anyagát.
   Tandíjak:
   Elmélet
   E-learning oktatás díja: 40 000 Ft

   Gyakorlat

   Gyakorlati oktatás alap óradíja: 4500 Ft/óra (30 órát kötelező venni, ebből 29 ó vezetés + 1ó vizsga)
   A kötelező 29 óra + 1 vizsgaóra vagy 580 km levezetése után: 3800 Ft/óra
   A más képzőszervtől képzési igazolással érkező tanuló gyakorlati óradíja 4500 Ft egész nap, ügyintézési díj: 20 000 Ft
   Gyakorló vezetés jogosítvánnyal, csak oktatóautóval: 4500 Ft/óra

   Elsősegélynyújtási oktatás díja (nem kötelező): 8000 Ft

   FIZETÉSI MÓDOK

   Bankszámlára utalással, ill. készpénzfizetéssel.
   Személyesen a pénztárnál, készpénzfizetéssel.

   Részletfizetésre lehetőséget biztosítunk. A képzés díja és az esetleges részletfizetés ütemezése a szerződésben kerül rögzítésre. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

   VIZSGADÍJAK

   Hatósági díjszabás szerint:

   Elméleti vizsga díja: 4 600 Ft
   Forgalmi vizsga díja: 11 000 Ft
   Elsősegélynyújtó vizsga díja: 6 850 Ft

   A vizsgadíjak befizetése a vizsgára való bejelentés előtt történik készpénzben.

 11. Jó napot!

  Hallottam az egyik ismerösőmtől,hogy mivel diák vagyok(mármint az iskolában) vannak kedvezmények,bár sok oldalon jártam már,de sehol nem találtam ilyesmit. Ezért meg szeretném kérdezni,hogy ez tényleg így van?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.