Gyors jogosítvány? Igen, automata váltós tanfolyammal!

likedriveAutomata jogosítvány, Automata váltós jogosítvány, Autósiskola infók, E-learning KRESZ, UncategorizedLeave a Comment

Jogsit, de SOS! Avagy mi a leggyorsabb módja a jogsiszerzésnek?

Egyértelmű: az automata váltós tanfolyam. Van, amikor az ember lánya vagy fia nem tud hónapokat vagy akár egy évet is elszöszmötölni azzal, hogy kellő rutint szerezzen egy sikeres forgalmi vizsgához. Előfordul, hogy egy munkahelyen felvételi követelmény a meglévő jogsi, vagy egyszerűen csak annyira elfoglalt valaki, hogy nem fér bele neki, hogy mondjuk fél éven keresztül hetente akár többször is eljárjon vezetgetni…

A vizsgán azonban ezt valahogy egyáltalán nem veszik figyelembe. Akár sürgős, akár nem, a forgalomban ugyanolyan jól kell boldogulnia minden vizsgázónak.

Neked is nagyon kellene egy gyors jogosítvány? Akkor van egy szuper jó hírünk: az automata váltós autóval sokkal hamarabb megtanulhatsz vezetni!
likedrive_autosiskola_budapest_lexus

LikeDrive Autósiskola Budapest – Lexus

Miért lehetséges a gyors jogosítvány, ha automata váltós autón tanulsz vezetni?

Mert nem kell a kuplung-sebességváltó kezelést megtanulod, márpedig a gyakorlati órák jó részét erre szoktuk fordítani. Ez a legnagyobb mumus.

A kötelező gyakorlati óraszám természetesen az automata váltós autók esetében is 30 óra. De igazán nem mindegy, hogy ezt a 30 órát azzal töltöd, hogy megpróbálod összehangolni a kéz- és lábmozgásodat, vagy pedig a forgalomra koncentrálhatsz.

Az autós közlekedést ugyanis kinek több, kinek kevesebb, de időbe telik megszokni.

Hiszen az autóval más ritmusban, más sebességgel, más térben mozogsz, mint addig megszoktad. Az úttesten ugyanis teljesen máshogy kell tájékozódni, és más impulzusok érnek. Nagyon-nagyon sok új impulzus.

Ugye, nem nehéz elképzelni, mennyivel hamarabb beleszoksz, ha mindeközben nem kell a sebességváltásra is összpontosítanod. Persze, ez sem okoz mindenkinek problémát, hiszen mint mindenben, ebben is különbözőek vagyunk. Még az is előfordul, méghozzá nem is kevésszer, hogy a legjobban izguló tanulóból lesz a legjobb sofőr. Pontosan azért, mert lelkiismeretesen gyakorol, hogy magabiztosabb legyen. És az automata váltós tanfolyam segítségével a gyors jogosítvány nekik is elérhető.

Segítség a félősöknek

Ráadásul, annak, aki fél a vezetéstől, mert valamikor karambolozott, vagy épp gyengébb a mozgáskoordinációja, esetleg a figyelemzavara miatt nehezebben koncentrál. Nekik nagyon nagy segítség az automata váltós autó – és természetesen ezzel együtt az automata váltós tanfolyam.

Az így megszerzett gyors jogosítvány persze csak automata váltós autóra érvényes, de az autósiskolában bármikor vehetsz kiegészítő órát a váltó kezelésének megtanulásához (ez nem kötelező). Ha manuális váltós kocsit is szeretnél vezetni, akármikor leteheted a klasszikus váltós jogsit egy plusz forgalmi vizsgán. Ráadásul rutinos automata váltós vezetőként ez már nem fog gondot okozni, és addig is élvezheted az autóvezetés előnyeit.

Szerezz jogsit gyorsan: automata váltós jogosítvány
a LikeDrive.hu autósiskolánál

Jelentkezz most, és gyere, tanulj Magyarország első zöld rendszámos oktatóautóján, egy luxus, automata hibrid Lexus NX300h SUV-on vezetni!

JELENTKEZÉS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.