20+1 indok, amiért volt tanulóink bírnak minket

likedriveAutomata jogosítvány, Autósiskola infók, Vezetés a forgalomban3 Comments

automata_valto_tanfolyam

A Facebookon jelen pillanatban 176 darab ötcsillagos értékelésünk, illetve ajánlásunk van volt tanulóink digitális tollából. És mi ettől nagyon-nagyon boldogok vagyunk 🙂

Mert ugye a Facebooknak köszönhetően nálunk fordítva van, nem az oktatók osztályozzák a tanulókat, hanem a tanulók értékelnek minket. Eddig  úgy tűnik, jól vizsgáztunk 🙂 Mindenkinek köszönjük a véleménynyilvánítást, és összegyűjtöttünk a számunkra legszívmelengetőbb értékelések közül húsz plusz egyet, amiket időnként végigolvasunk, amikor épp elérzékenyülni támad kedvünk.

Szóval, ilyesmi megható üzeneteket írtok nekünk a LikeDrive-ról és oktatóinkról:

1. “Jó a szervezés és a felkészítés, elég gyorsan megszerezhető a jogsi, nem kell várni a gyakorlati órákra. Emellett jó fej és segítőkész mindenki. Ajánlani tudom annak is, akinek már máshol rossz tapasztalata volt, itt tényleg a tanuló az első 

LikeDrive_autosiskola_velemenyek

LikeDrive autósiskola vélemények

Sopronyi Gábor kolléga igaz kedvencetek

1. “Csak ajánlani tudom őket. Az összes oktató a diák érdekeit veszi figyelembe, és nekik is érdekük, hogy mindenki egy megfelelő és biztonságos vezetési stílust sajátítson el. Külön köszönet oktatómnak, Sopronyi Gábornak a rugalmasságát, a szakértelmét, az empátiát és odaadását, amelyet a hivatása iránt tanusított. Hála neki, elsőre sikerült teljesítenem a vizsgát. Öröm volt vele együtt dolgozni, jófej, szellemes és nagyon kedves, innen is kívánok további jó munkát.”

2. “Minden szempontból elégedett voltam az iskolával. Külön kiemelném a nagyon türelmes és felkészült oktatómat, Sopronyi Gábort. Minden óra szuper hangulatban telt és a vizsgám elsőre sikerült!
Köszönet érte! A sulit és Gábort is csak ajánlani tudom! ”

Gál József oktatónk nyugalmát sokan dicsérték, ezzel összefüggésben lehet, hogy megfontolt

3.  “Nem gondoltam volna, de mindenből elsőre sikerült venni az akadályt, és ez nagyban köszönhető az oktatómnak, Gál Józsefnek.
Utólag is köszönöm még egyszer a türelmet és azt a tudást, amit sikerült elsajátítanom!”

4. “Mai napon sikeres vizsgát tettem, óriási öröm volt Gál József oktató mellett elsajátítani a vezetés tudományát!!! Mindenkinek ajánlani tudom Józsit, kellően nyugodt megfontolt oktató, nagyon jó humorú és ami nagyon fontos óriási türelme van az emberekhez!
Hozzám pedig kellett a türelem!!!
Mindig jó szívvel fogok gondolni rá és büszke vagyok, hogy egy ilyen oktatóhoz volt szerencsém,aki leküzdette velem a félelmeimet! Józsi, ígérem figyelek a táblákra!
Ha tehetitek, akkor válasszátok Gál Józsefet oktatótoknak, higgyétek el nem fogtok csalódni!”

5. “A mai napon  sikeres forgalmi vizsgát tettem!! ☺️ Köszönök mindent Likedrive! Szuperek vagytok !!! Oktatóm Gál József volt! Mindenre pontosan megtanított! Mind az iskolát, mind az oktatót ajánlom! Sikeres kresz vizsga után már mehettem is vezetni, nem kellett hónapokat várni az autóra! Rugalmasak, jó fejek, TÜRELMESEK! Aki csak teheti menjen a Likedrive autó suliba! Nem fogtok csalódni! Még egyszer köszönöm! Hajrá Likedrive!! ”

Bulya Sándor oktatót türelmesnek tartjátok, és van, aki bácsizza 🙂

6. “Mai nap sikeres vizsgát tettem ezt a szép eredményt köszönöm Bulya Sándor oktatónak, aki egy magas szintű szakmai tudással, gyakorlattal, kedvességgel és nem utolsó sorban türelemmel rendelkezik ami a több óra gyakorlás során meghatározza a tanuló majdani sikeres vizsgáját. Mindenikek csak ajánlani tudom a LikeDrive-ot a jelentkezéstől a sikeres vizsgáig a 100%-ot biztosítják.
A Sanyinak még egyszer köszönöm a szakmai munkáját, mert azt tudnotok kell, hogy a mai nap elért sikeres vizsgát 60 évesen szereztem meg és elsőre.
Köszönöm!!”

7. “Mindenkinek csak ajánlani tudom a LikeDrive-ot és Bulya Sándor oktatót. Másik autósiskolától jöttem át, ahol számos kudarc ért, de Sanyi türelmének és biztató szavainak köszönhetően ma elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettem. Ha újra kellene kezdenem, biztos Titeket választanálak először! Köszönök szépen mindent!”

8. “Ezúton köszönöm Bulya Sanyinak, hogy ennyire alaposan és érthetően magyarázta el a vezetés fortélyait,valamint a sok jó tanácsot,aminek eredményeként ma sikeres forgalmi vizsgát tettem”

9. “Mindenkinek jó szívvel ajánlom a LikeDrive autósiskolát!
Sűrű időszakban vágtam bele a jogosítvány megszerzésébe, ennek ellenére mindig találtunk alkalmat a vezetésre. Oktatómtól, Bulya Sándortól bátran kérdezhettem, értékes visszajelzéseket és sok hasznos tanácsot kaptam. Ezúton is köszönöm Sanyinak végtelen türelmét, rugalmasságát és tanulóbarát hozzáállását! : )”

10. “Nagyon elégedett vagyok az iskolával.Azt hittem sose lesz meg a jogsim,amíg át nem jöttem ide, meg nem ismertem a világ legtürelmesebb oktatóját Bulya Sándort és az automata autó előnyeit.Köszönöm a jogsit:-)”

11. “Mindenkinek ajánlom figyelmébe a LikeDrive Autósiskolát ! Egy másik autósiskolából, többszöri bukás-kudarc után találtam rá, amikor már minden kedvem és önbizalmam el volt veszve, de Bulya Sándor oktató türelmének és biztatásának köszönhetően visszakaptam a hitem, hogy menni fog ez nekem is, és ment is, mert itt elsőre sikeres vizsgát tettem. Köszönöm!”

12. “Nagyon szépen köszönöm a LikeDrive autósiskolának és oktatómnak Bulya Sándornak, hogy a mai napon életem első forgalmi vizsgáját sikeresen letudtam!
Sanyi rettentően kedves, türelmes és nagyon jó oktató, vele a vezetés tanulása igazi élmény volt, mindvégig nagyon jól éreztem magam és nagyon vártam minden órát!! Mindenkinek szívesen ajánlom! Nagyon boldog vagyok!!! Köszönök mindent!!!!”

13. “Csak ajánlani tudom a Likedrive-ot mindenkinek. Sok keresgélés után találtam rá és nem bántam meg. Csak jót tudok mondani. A kresz oktatást imádtam szerintem nagyon jól el lett magyarázva és mivel kis csoportok vannak ezért egyénileg is tudott az oktató foglalkozni a tanulókkal. Szerintem a legszínvolasabb oktatás. Rugalmas iskolavezetővel aki maga is oktat. Örülök hogy itt lehettem és remélem egyre sikeresebb lesz a suli, hogy mindenki élvezze a jogosítvány megszerzését.”

14. “Mindenkinek csak ajánlani tudom a Likedrive autósiskolát!!

Mai napon sikeres forgalmi vizsgát tettem (elsőre sikerült) , de ez nem jöhetett volna létre Bulya Sándor oktatóm nélkül!
Ezúton is szeretném neki megköszöni a türelmét, biztatását és a szakmai munkáját.
Mindig jó hangulatban teltek a vezetések és mindent érthetően, normálisan magyarázott el. 
Másik autósiskolától jöttem át és nem bántam meg, sőt ha elölről kezdhetném, itt kezdeném és csak is Sanyi mellett.

Még egyszer Nagyon Szépen Köszönöm Sanyi “bácsi”! ”

Úgy látszik, Jónás Istvánt is nagyon bírtátok – főleg a humorát

15. “12 éve van jogsim de egy órát nem vezettem azóta, úgyhogy a rettegés legnagyobb fokán kezdtem gyakorló órákat venni 1 hónappal ezelőtt. Ezúton szeretném megköszönni Jónás Istvánnak a végtelenül türelmes és humoros oktatói stílusát aminek köszönhetően megjött a kedvem a vezetéshez és tegnap már levezettem párom kocsijával 250 km-t, amiben volt autópálya, budapesti elmebeteg közlekedés, minden!”

16. “Teljesen rendben volt minden. Ami rajtuk múlik az mind gyorsan és zökkenőmentesen megy. Én mindent elsőre abszolváltam, és ebben kimagasló szerepe volt Jónás Istvánnak aki első rangú oktató. Nyugodt, türelmes és jól magyaráz, nem csak vezetni tanít meg hanem azt is, hogy miért úgy lesz jó ahogy mondja… és tényleg”

17. “Korrekt iskola, gördülékeny ügyintézés, kiváló oktatók! Szívből tudom ajánlani bárkinek Jónás István urat és a LikeDrive autósiskolát.”

18. “Egy nagyon rossz oktatóval eltöltött 30, semmit érő órányi vezetés után váltottam iskolát és kerültem Jónás Istvánhoz, akinek ez úton is nagyon köszönök mindent. Utáltam már vezetni, de ő 5 (!!!) óra alatt behozatta velem a lemaradásom és sikeres vizsgát tettem. Azt hiszem ezt nem kell túlmagyaráznom.”

19.”A mai nappal végre átvehettem a jogosítványomat. Köszönet érte oktatómnak Jónás Istvánnak, akinek humoros, laza stílusa gyorsan feloldotta a kezdeti feszültséget és akinek türelme és folyamatos biztatása nélkül, ez nem sikerült volna. Ajánlom mindenkinek! ”

20.”10 perccel a sikeres forgalmi vizsga után mondhatom, hogy 100%-ig elégedett vagyok az iskolával. Rugalmasan kezelték az órabeosztást, meg az én betáblázott napjaim mellett is sikerült időt találni a vezetés órákra. Az oktatóm, Jónás István nem csak szakmailag kiváló, de a kedves, humoros személyisége nem egyszer megnyugtatott, amikor épp elkapott a pánikroham (pl. épp a vizsga előtt).
Sokat dicsér, ami önbizalmat ad, ami pedig nem megy, azt addig gyakoroltatja, amíg nem sikerül jól. Türelmes, érthetően magyaráz, és soha nem ütött meg tiszteletlen hangnemet, még akkor sem, ha nagy ostobaságot csináltam 
Ami a KRESZ-t illeti, az online tananyagból kiválóan fel lehet készülni, ha pedig kérdésem volt bármilyen ügyintézéssel, fizetéssel kapcsolatban, mindig nagyon rövid időn belül kaptam rá választ, akar késő este is. Kommunikációból, kapcsolattartásból is ötösre vizsgázott nálam az iskola.
Örülök, hogy a LikeDrive-ot választottam”

+1 És egy vélemény, ami azt mutatja, hogy sohasem szabad feladni, mert a hiba nem biztos, hogy a te készülékedben van

Sok forgalmi vizsgán voltam túl mikor Jónás Istvánhoz kerültem! A legjobb, akihez szerencsém volt! Türelmes és nagyszerű oktató! Elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettem nála \mellette!!! Köszönöm neki! Nála jobbat nem találsz! ”

Ha te is hasonló élményekkel szeretnéd átvenni a jogsidat, jelentkezz most!

Érdekel az automata váltós jogosítvány? Tudj meg többet!

 

 

 

 

 

 

 

3 Comments on “20+1 indok, amiért volt tanulóink bírnak minket”

  1. Kb. 2 hónapja vizsgáztam, Bodolai Ricsi oktatott. Örülök, hogy őt dobta a kocka. Hihetetlen türelmes és szakmailag is perfekt tanár. Időpontokban rugalmas. Az órák mindig jó hangulatban teltek, közvetlen, bármit kérdezhettem tőle, sokadszor is elmondta türelmesen.
    Évek óta halasztgattam a témát, féltem az egésztől, és így 30-on túl azt gondoltam nem is nekem való, minek erőltessem. Aztán mégis belevágtam és nem bántam meg, önbizalmat adott a vezetés.
    Ricsi mellett sose éreztem, hogy ügyetlen lennék, sőt nemhogy nem féltem, egyenesen szerettem járni vezetni!
    Még sok km kell, hogy rutinom legyen, de olyan alapokat és magabiztosságot adott, amire lehet építeni. Átadta mindazt, ami nemcsak a vizsgához szükséges, hanem a hétköznapokban lehetőség szerint balesetmentes vezetéshez. A legjobb oktató mellett tanulhattam.

  2. Úgy tűnik hagyománya lesz, hogy a más iskolából jövők a LikeDrive-nál szereznek jogosítványt. 🙂 Jómagam is 20 óra vezetés után, papíron 170 kilométerrel, félelemmel és bizonytalansággal váltottam a másik iskolától, ahol az oktató az első órán (amikor még 0 méter volt mögöttem) a Határ útra vitt ki, ahol elfelejtette említeni, hogy épp nincs szervókormány… Jónás Istvánhoz kerültem a LikeDrive-nál és áprilisban sikeres forgalmi után, immáron 1000 kilométer van a hátam megett. 🙂 István megtanította, hogy más az, hogy tudod irányítani az autót és megint más, hogy közlekedsz vele. Mellette egyszer sem hagyott el a türelem és remélem a következő tízezer kilométereket is hasonlóan töltehetem majd feleségemmel, aki történetesen szintén Istvánnál tanult és már túl van a sikeres forgalmi vizsgáján. Kettőből-kettő. Ez azt hiszem magáért beszél. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.