“Áldom a sorsot, hogy Glancz Tamáshoz kerülhettem…”

likedriveAutósiskola infókLeave a Comment

Volt tanulónk, S. Tamás május 30-án sikeres forgalmi vizsgát tett B kategóriából, és mivel a közösségi oldalakat – saját bevallása szerint – kerüli, így levélben megkért minket, hogy valamilyen formában jelentessük meg a véleményét az iskolánkról, és Glancz Tamás oktatónkról. Mi pedig örömmel olvastuk sorait, és büszkén osztjuk meg veletek is levelét változatlan tartalommal:

“Ha autósiskolát keresel megtaláltad a tökéleteset!

10 évvel ezelőtt megpróbáltam megszerezni a jogosítványt egy másik iskolánál, de a csapnivaló gyakorlati oktató miatt megbuktam a forgalmin, és nem láttam értelmét tovább folytatni, anyagilag pedig nem bírtam volna gyakorlatilag elölről kezdeni másik iskolánál.

A LikeDrive-val a kapcsolatfelvétel, beiratkozás, adminisztráció gyorsan, gördülékenyen zajlott.

Még az egyéni igényeimet is figyelembe vették a KRESZ vizsga időpont igénylésénél. Az e-learning-es KRESZ oktató rendszer kiválóan felkészített.
Mivel nem feltétlenül a legközelebbi oktatót szerettem volna, hanem inkább autó alapján választottam, így Bulya Sándor választott nekem.

Áldom a sorsot, hogy Glancz Tamáshoz kerülhettem…

… aki barátságos jellemével, közvetlen stílusával pár óra alatt eloszlatta a régi félelmeimet. Egyedi oktatói hozzáállásával ha tizedszer követtem el ugyanazt a hibát, ijesztő üvöltözés helyett inkább letolt, mint egy rossz gyereket, ami arra sarkallt, hogy mind jobban és jobban teljesítsek. 33 éves fejjel magam is meglepődtem, hogy ez működik nálam. Úgy éreztük, hogy nekem nem elég a 30 óra, emiatt elég sok pótórát vettem.

Tamásnak köszönhetően nem csak a vizsgán mentem át elsőre komolyabb vizsgadrukk nélkül(!)…

… hanem első perctől fogva magabiztosan fogok jövő héttől a volán mögé ülni, ültetem magam mellé a családomat is, mert igazi tudást adott a kezembe. Külön örülök, hogy nem sikerült a vizsgám 10 évvel ezelőtt, mert lehet, hogy be se mertem volna ülni utána egyedül, esetleg hamar balesetet okoztam volna.
Ami a legszebb az egészben, hogy Tomi személyében nem csak egy nagyszerű embert és oktatót ismertem meg, hanem szereztem egy barátot is. Köszönöm Tomi, köszönöm LikeDrive!” (S. Tamás)
Ha Te is szeretnél Tamásnál vezetni, jelentkezz most!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.