Miért szeretik Sopronyi Gábor oktatónkat?

likedriveAutósiskola infókLeave a Comment

Sopronyi Gábor a közelmúltban lett kollégánk, és nagyon örülünk, hogy csapatunkban üdvözölhetjük. Köszönjük Richardnak, volt tanulónknak, hogy megírta Gábornál szerzett vezetési élményeit!

“A jogosítvány megszerzése után úgy éreztem szeretném írásba ültetni gondolataimat. Elsősorban szeretném kihangsúlyozni, milyen felüdülés volt Sopronyi Gábor mellett tanulni. Korrekt, professzionális, olyan oktató, aki mellől nem “hétvégi sofőr” jellegű tanulók szállnak ki az autóból. Ez így önmagában is talán ritka, de emellett olyan érzésem volt, mintha egy régi iskolatársammal vezethettem volna. Minden ismerősömnek nyugodt szívvel ajánlom.”

Nagyon örülünk, hogy Richard jól érezte magát nálunk!

És persze külön büszkék vagyunk Sopronyi Gábor oktatónkra…

… aki a magas színvonalú képzés mellett ilyen jó hangulatú, barátságos órákat tart.

Őszintén hisszük, hogy a megfelelő összhang a tanuló és az oktató között legalább olyan fontos a sikeres tanuláshoz, gyakorláshoz, mint a magas szintű szakmai tudás és a kiváló gépkocsi. A vezetni tanulás ugyanis nem egy szokványos tanulási folyamat.

A vezetésórák során nem csak új tudást, de új készségeket és új beidegződéseket is el kell sajátítania a tanulónak. Összetett folyamat, ami annál hatékonyabban működik, minél jobban együtt tud működni oktató és tanuló, hiszen minél jobb és oldottabb a hangulat az órák során, annál jobban lehet összpontosítani a vezetésre.

A jó oktató segít megteremteni a tanuló biztonságérzetét

A legtöbb ember ugyanis automatikusan átél bizonyos fokú szorongást, amikor először ül a kormány mögé, hiszen egy teljesen új szituációban kell irányítania egy számára még ismeretlen – és jókora – gépet, méghozzá úgy, hogy körülötte körös körül a forgalom többi részvevője sokkal rutinosabb. É bizony sokszor  idegesen is reagálnak a kezdők lassabb tempójára – pedig ők is így kezdték valamikor.

Nyugodt és felszabadult lelkiállapotba kellene tehát kerülni a tanulónak, egy fenti, meglehetősen stresszes szituációban… Erre akár azt is mondhatnánk, hogy lehetetlen, ha nem tapasztaltuk volna már ezerszer, hogy amennyiben az oktató magabiztos és nyugodt, akkor a tanuló is hamarosan lazán tud majd a feladatokra koncentrálni.

Ha te is szeretnél ilyen hangulatban vezetni, jelentkezz most!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.