Bemutatjuk új prémium Lexus automata oktatóautónkat!

likedriveAutomata jogosítvány, Autósiskola infók, E-learning KRESZLeave a Comment

Ilyen még soha nem volt Magyarországon! Exkluzív automata váltós oktatás Lexus oktatóautóval!

A Lexus NX300h hybrid exkluzivitásához méltóan, a rákerülő feliratot egy nemzetközileg elismert, Munkácsy-díjas művész alkotta meg számunkra. Mi már most imádjuk.

Mindig a legjobbat szeretnénk nektek nyújtani, és ezt a prémium minőséget testesíti meg új arculatunk: szuperhasznos és szuperjó hangulatú órákat, gyors és gördülékeny ügyintézést, és olyan autókat, amikkel különleges élmény vezetni.

Lexus_oktatoautó

Lexus oktatóautó, LikeDrive autósiskola

A Lexus ismeri a különbözés művészetét

Minden téren elkényeztet: LED-fényszórók kanyarmegvilágítással, elektromosan állítható ülések, 10 hangszórós Pioneer(R) hangszórórendszer, prémium navigációs rendszer 10,3″-os kijelzővel, 18″-os könnyűfémtárcsák – kell ennél több?

Igen! A Lexus oktatóautó környezetkímélő, és csendes

A benzines és elektromos erőforrásokat észrevétlenül összehangoló NX 300h vezetése igazi élvezet – nem beszélve a csekély emisszióról és az alacsony üzemanyag-fogyasztásról.

Naponta többször körbejárjuk, hogy megcsodáljuk 🙂

Még nem tudtuk eldönteni, melyik irányból tetszik nekünk a legjobban: elölről, hátulról vagy oldalról… Az új kedvencünk természetesen automata, és minden földi jóval felszerelt. Még egy lenyűgöző panorámatető is fokozza a luxusélményt. A bőr belső és a bőr kormánykerék mellett számos egyéb szexepillel rendelkezik. Ezt az élményt csak fokozza lenyűgözően egyszerű kezelhetősége, és az érzés, hogy a város fölött suhansz. Az ülésed ugyanis olyan magasan van, hogy szinte térképszerűen átlátod a környező forgalmat.

Ugye, te is szeretnél egy igazi luxus Lexusszal tanulni vezetni?

Jelentkezz most!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.