SZEREZZ RUTINT JÁTSZVA! 


SZIMULÁTOROS OKTATÁS A TANFOLYAMBA ÉPÍTVE – AKÁR INGYEN!

AUTÓT VEZETNI KÖNNYŰ – KÖZLEKEDNI KOMOLYABB FELADAT

A forgalmi gyakorlati órák legfontosabb célja, hogy megtanulj közlekedni. Nálunk a tanfolyam része a szimulátoros képzés is, mert itt olyan közlekedési helyzetet gyakorolunk, amire a leginkább szükséged van, nem pedig olyat, amilyet épp találunk az úton. A vészhelyzeteket pedig senki sem akarja élesben kipróbálni.

Amikor először a volán mögé ülsz, valószínűleg az autó orra elé fogsz meredni, hogy egyáltalán az úton tudd tartani. Pár év rutin után már olyan természetes lesz a gépkocsi kezelése, mint most a lábaid irányítása séta közben. Ugye, egyértelmű, hogy akkor mennyivel könnyebb lesz a forgalomra figyelned?


MIT ÉRDEMES SZIMULÁTORON GYAKOROLNOD?

Kereszteződések áttekintése, elsőbbségadás begyakorlása, KRESZ táblák, útburkolati jelek észrevétele és felismerése

Más a könyvben látni őket, és más az úton eldugott vagy hirtelen felbukkanó jeleket felismerni. Vezetés közben számtalan dologra kell figyelned: útjelzőtáblák, útburkolati jelek, közlekedési lámpák, előtted haladó autók, szembejövő forgalom, mögötted haladók, előző járművek, kerékpárosok, gyalogosok ésatöbbi ésatöbbi.

Megtanítunk, mikor mire kell figyelned.

Autóvezetés közben rengeteg információ ér minden pillanatban, lehetetlen egyszerre mindet befogadni.

A jó hír, hogy nem is kell. Ha tudod, melyik fontos az adott pillanatban, sokkal egyszerűbb lesz részt venned a forgalomban.

Minél gyakorlottabb leszel, annál több információt fogsz tudni feldolgozni. A szimulátorral mindezt gyerekjáték lépésről-lépésre felépíteni. Hiszen a Te tempódban haladunk majd.

Váratlan helyzetek – lelépő gyalogos, hirtelen felbukkanó autó – megoldása

Ugye, nem kell részletezni, mennyire fontos, hogy begyakorold a gyors reagálást?

És ugye, mennyivel jobb, ha nem élőben kell próbálgatnod a szórakozott gyalogos előtti vészfékezést?

A térérzékelés fejlesztése

Van, amit közvetlenül látsz, és van, amit a visszapillantó tükrökben.

Meg fogod tanulni, mikor hová kell figyelned, és a körülötted közlekedőket hogyan tudod legalaposabban felmérni.

Ez elsőre nagyon szokatlan, hisz például gyalogosként nem nézegetünk hátrafelé. Autósként ez viszont életbevágóan fontos.

Szerencsére a szimulátorral könnyebben megszokhatod, hogy ezentúl hátul is lesz szemed.

KINEK AJÁNLJUK A TANFOLYAMON KÍVÜL IS A SZIMULÁTOROS GYAKORLÁST?
ÚJRAKEZDŐKNEK

Bizonytalan vagy, ha manőverezni kell? Attól tartasz elfelejtetted, hogy kell sávot váltani? Szerezz rutint teljes biztonságban: GYAKOROLJ VELÜNK SZIMULÁTORON!

IZGULÓSOKNAK

Fogalmad sincs, hogyan reagálnál, ha hirtelen eléd vágna valaki? Nem mersz kihajtani egy forgalmas kereszteződésben? Nehezen látod át a többsávos utakat? Szerezz rutint teljes biztonságban: GYAKOROLJ VELÜNK SZIMULÁTORON!

PROFIKNAK

Imádsz vezetni, és szeretnéd minden helyzetben a legjobb döntést hozni? GYAKOROLD VELÜNK SZIMULÁTORON AZ EXTRÉM HELYZETEKET!

AJÁNDÉKBA

Az asszony nem mer vezetni? Aggódsz, hogyha volán mögé ül a gyerek? Ajándékozd a biztonságos vezetés örömét: SZIMULÁTOROS GYAKORLÁS KUPON A LIKEDRIVE AUTÓSISKOLÁBAN

Mennyit érdemes a szimulátoron gyakorolni?

Egy óra is sokat számíthat, ha pontosan tudod, miben szeretnél fejlődni.
Gyere el, próbáld ki, és beszéljük meg!

NÉZZÜK!