Automata jogosítvány tanfolyam – luxus felszereltségű elektromos Priuson!

likedriveUncategorizedLeave a Comment

Olyan autón szeretnél vezetni tanulni, ami minden kényelmet megad, fantasztikus vezetési élményt nyújt és olyan könnyű vezetni, mint egy dodzsemet?

Iskolánk vezetője, Bulya Sándor, aki természetesen egyik oktatónk is egyben, bemutatja sulink új büszkeségét, Magyarország első zöld rendszámos, elektromosan tölthető oktatóautóját.

prius_plug-in_retus

Szerencsére itthon is egyre többen tekintik fontosnak, hogy a környezetvédelmet a közlekedés esetében is figyelembe vegyék, és ezért elektromos vagy hibrid autót vásárolnak, illetve már arra is nyílik lehetőségük, hogy a tanulás során kíméljék a környezetet a zéró emissziós üzemmóddal. Elsőként nálunk van erre mód, a LikeDrive autósiskolában: a zöld rendszámos, elektromosan tölthető oktatóautón, amely egy full extrás, luxus felszereltségű Toyota Prius.

A környezettudatos szemlélet alakításában már az autóvezetés-oktatásnak is nagy szerepe van, hiszen aki elektromos, illetve hibrid autón tanul vezetni, és az oktatás során elsajátítja a gazdaságos üzemeltetés fogásait, az később nagy valószínűséggel ennek szellemében dönt majd, amikor autóvásárlásra kerül sor. Aki a Plug-In hibridet választja, az a dugókban nem benzin- vagy dízelgőzt pufog ki: a hagyományos motor mellett egy tölthető (Plug-In) elektromos motor is van benne, és ezeket váltva használva kíméletesebb a környezethez. A Plug-In oktatóautó a rutinpályán 100%-ban, a városi forgalomban pedig nagyrészt zéró emissziós elektromos meghajtással üzemel.
Ha neked is fontos a környezet kímélése és szeretnél egy igazán nagyszerű autón megtanulni vezetni, gyere automataváltós tanfolyamunkra: https://www.likedrive-autosiskola.hu/automata-valto/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.